Panouri Bordurate

Nu s-au gasit produse

Panourile bordurate zincate reprezinta una dintre cele mai bune solutii pentru realizarea de garduri pentru imprejumuirea diverselor suprafete. In ultima vreme, aceste panouri bordurate zincate au inceput sa fie preferate atat de specialistii in constructii, cat si de persoanele fizice, datorita multiplelor avanajte pe care utilizarea acestora le ofera.

Principalele avantaje pe care utilizarea de panouri bordurate zincate la ofera

  • Calitatea lucrarii – datorita materiei prime din care aceste materiale sunt realizate calitatea nu poate fi pusa la indoiala. Mai mult decat atat, fiind legate de stalpi realizati din teava din otel si prinsi in beton, este clar ca o imprejmuire realizata din panouri bordurate zincate este una de o foarte buna calitate.
  • Rezistenta la intemperii – avand in vedere ca sunt supuse procesului de zincare, de unde li se trage si numele de „zincate” putem spune ca aceste materiale au o foarte buna rezistenta la intemperii si mai ales o durata lunga de viata. Stratul de zinc protejeaza plasa bordurata zincata impotriva actiunilor agentilor corozivi care ii pot provoca ruginirea. Acest lucru este foarte important pentru realizarea unui gard de calitate.
  • Siguranta pentru suprafata imprejmuite – in mod evident, realizarea unui gard din panouri bordurate zincate are ca principal scop asigurarea sigurantei pentru suprafata respectiva. Astfel, aceste materiale asigura foarte bine siguranta unui spatiu datorita faptului ca sunt realizate din bare de otel. Mai mult decat atat, distanta dintre barele de otel este foarte mica si nu permite deloc accesul animalelor in spatiul imprejmuit.
  • Design placut si modern – aceste panouri bordurate zincate sunt alese, dupa cum am spus, de oameni din diferite domenii datorita faptului ca au un design placut, simplu si modern. Acest lucru este un mare avantaj, deoarece pot fi utilizate pentru realizarea unor imprejmuiri care se potrivesc atat pentru domeniul industrial, cat si pentru cel civil.

Un gard realizat din panouri bordurate zincate se realizeaza destul de usor

Daca doriti sa realizati o imprejmuire cu ajutorul acestor panouri bordurate zincate o puteti face destul de usor si fara a fi necesara prezenta unor oameni specializati.

Utilizand panouri bordurate zincate se realizeaza imprejmuiri de suprafete foarte eficiente

Astfel, ascensiunea acestor materiale se explica foarte usor. Pe langa avantajele utilizarii mentionate anterior si faptul ca pot fi montate cu usurinta contribuie din plin la utilizarea acestor panouri bordurate zincate.

Date contact

Str. I.C Bratianu, Nr.3

office@mesterumanole.ro
0746 205 195

Copyright © Mesterul Manole.ro 2019. Toate drepturile rezervate

Acest website folosește cookie-uri pentru facilitarea accesului și livrarea multiplelor funcționalități către utilizator. Dacă veți continua să navigați, vom considera că ați acceptat folosirea acestora. Afla mai multe detalii Aici