Plasa de gard

 
Comanda Speciala
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile

Plasa de gard este una dintre cele mai cunoscute si utilizate solutii cand vine vorba de realizarea de imprejmuiri pentru diverse suprafete. Chiar daca are ca scop principal realizarea de imprejmuiri, plasa de gard mai este utilizata si pentru realizarea de custi pentru animale sau alte proiecte din jurul gospodariilor. Un gard de plasa este cel mai cunoscut si utilizat tip pentru imprejumuirea de suprafete datorita unor avantaje importante pe care acest material de are.

Ce calitati are plasa de gard?

Pe langa faptul ca poate fi utilizata intr-o varietate de proiecte, plasa de gard mai are si alte calitati pentru care este foarte utilizata si anume:

  • Transport usor – avand in vedere ca se comercializeaza sub forma de role, plasa de gard poate fi usor transportata si in masini personale. De asemenea, si greutatea redusa pe care o are contribuie din plin la manipularea accesibila a acestui material.
  • Montaj usor – datorita faptului ca are o greutate redusa, dar si avand in vedere ca se poate prinde foarte simplu de stalpii de sustinere, plasa de gard se monteaza destul de usor si nu este necesara prezenta unor persoane specializata. Un gard de plasa poate fi realizat de orice persoana fizica care trebuie sa aibe putina indemanare si evident, uneltele necesare.
  • Rezistenta buna in timp – plasa de gard zincata are o rezistenta foarte buna in timp datorita faptului ca, in cadrul procesului de productie aceasta este acoperita de un strat protector de zinc. Acest strat de zinc protejeaza acest material de actiunea intemperiilor si ii ofera o durata lunga de utilizare.

Plasa de gard are un raport intre calitate si pret foarte bun

Analizand avantajele mentionate anterior putem spune ca plasa de gard este un material fiabil din toate punctele de vedere. Mai mult decat atat, la aceasta fiabilitate contribuie din plin si faptul ca plasa de gard este accesibila din punct de vedere financiar.

Utilizand plasa de gard se pot realiza proiecte in diverse domenii

Asadar, datorita lucrurilor de mai sus, este clar de ce plasa de gard este atat de utilizata intr-o varietate mare de proiecte. Aceasta este utilizata atat in domeniul industrial, agricol, cat si gospodaresc.

Date contact

Str. I.C Bratianu, Nr.3

office@mesterumanole.ro
0746 205 195

Copyright © Mesterul Manole.ro 2024. Toate drepturile rezervate