Profile Auminiu

 
Termen livrare: 1-5 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-5 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile

Despre profilele aluminiu

Materialele de constructie de tip profile aluminiu sunt foarte des utilizate in categorii diverse de industrie. Acestea difera de corniere prin faptul ca pot avea forme si dimensiuni diferite. Trasaturile de acest tip variaza in functie de utilizarea careia fiecare tip de profil aluminiu ii este destinata. Astfel, exista materiale in forma de T, profile aluminiu U, fiecare fiind potrivite unei categorii specifice de proiecte. Acest material este strans inrudite cu cornierele aluminiu, insa spre deosebire de acestea, pot avea utilizari mult mai extinse.

Proprietatile specifice pentru profile aluminiu

Profilele de aluminiu reprezinta materiale metalice de constructie utilizate foarte des in proiecte de constructie complexe. Acestea sunt realizate sub forme diverse, astfel incat sa se plieze pe necesitatile intalnite in proiecte cat mai variate. Spre deosebire de corniere, ce actioneaza ca un liant intre diverse suprafete, acest material poate avea si utilizari mult mai specifice, cum este cazul ramelor de geam, acolo unde forma sa este una mult mai complexa. Insa atunci cand sunt utilizate situatii ce nu necesita o tehnologie complexa, acestea pot avea fie forma de T, fie de U, ceea ce permite un nivel foarte crescut de versatilitate pentru acest material.

De ce sa alegi folosirea de profile aluminiu?

Acest material poate avea utilizari variate. Acestea pot fi create cu destinatii speciale, cum sunt cele pentru sere sau pentru geamurile termopan sau pot fi construite astfel incat sa fie foarte versatile si sa se plieze nevoilor unor proiecte diverse. Materialele de acest tip dau dovada de o serie de atribute ce le fac demne de a fi folosite in proiecte si structuri foarte complexe:
  • Au o foarte buna rezistenta la coroziune
  • Sunt foarte versatile, putand fi folosite in contexte dintre cele mai variate
  • Sunt foarte maleabile si usor de montat
  • Sunt materiale foarte usor de montat, putand fi prinse atat cu nibluri, cat si prin sudare
  • Pot fi folosite atat in industrie, cat si in ralizarea de mobilier sau alte produse de uz comun
  • Acestea actioneaza ca suport suplimentar pentru intarirea structurilor si oferirea de rezistenta sporita materialelor pe care sunt montate
Date contact

Str. I.C Bratianu, Nr.3

office@mesterumanole.ro
0746 205 195

Copyright © Mesterul Manole.ro 2024. Toate drepturile rezervate