Plasa Sudata

 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile

Plasa sudata este un material de constructii ce face parte din gama materialelor metalurgice. Aceasta are o forma specifica si este utilizata in armarea betonului din cadrul suprafetelor ce necesita cresterea rezistentei. Este recomandat ca plasa sudata sa fie utilizata, in special, pentru armarea suprafetelor plane si curbe ce sunt supuse la presiuni mari, deoarece acest material contribuie din plin la cresterea rezistentei acelor suprafete.

Acest material este practic un liant care contribuie din plin la rezistenta proiectului respectiv. De asemenea, se utilizeaza plasa sudata nu numai la realizarea unor constructii noi, ci si pentru consolidarea celor vechi. Astfel, acest material este cea mai buna solutie pentru sporirea rezistentei proiectelor ce contin suprafete betonate.

Plasa sudata se utilizeaza in cadrul proiectelor, fie prinsa direct pe zidul ce urmeaza a fi armat, cu ajutorul unor dibluri speciale ce sunt introduse in structura zidului respectiv, fie se departeaza de acesta cu ajutorul unor distantieri din plastic, iar in spatiul respectiv se va introduce un strat de beton.

Cateva detalii tehnice despre plasa sudata

Plasa sudata este un material compus din fire de metal ce formeaza o serie de ochiuri de forma patrata, de dimensiuni egale, ce sunt realizate prin sudarea firelor de metal in zonele in care acestea se intersecteaza. Acest material are o foarte buna rezistenta la tractiune si alungire.

Cum se transporta plasa sudata in mod corect?

Cea mai importanta cerinta legata de transportului acestui material tine de deformarea sa. Este important ca plasa sudata sa nu se deformeze deloc pe perioada transportului. Ca aceasta cerinta sa fie respectata trebuie ca plasa sudata sa fie asezata cu mare grija in transportator in pozitie orizontala, urmand ca apoi aceasta sa fie descarcata la locatia finala tot cu aceeasi grija.

Plasa sudata nu trebuie depozitata direct pe pamant

Legat de depozitarea acestui material, pana cand se utilizeaza in cadrul proiectului respectiv, acesta trebuie depozitat respectand o serie de reguli. Astfel, plasa sudata trebuie depozitata intotdeauna in pozitie orizontala pentru a se evita deformarea acesteia. Asezarea in pozitie verticala se accepta doar cand nu se pe opta pentru cealalta varianta. De asemenea, plasa sudata nu trebuie depozitata direct pe pamant pentru a se evita coroziunea si implicit stricarea acestui material. Astfel, este indicat ca depozitarea acesteia sa se faca pe paleti de lemn sau macar pe o suprafata cimentata.

Date contact

Str. I.C Bratianu, Nr.3

office@mesterumanole.ro
0746 205 195

Copyright © Mesterul Manole.ro 2024. Toate drepturile rezervate