Tabla neagra striata

 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
Tabla neagra striata este un material metalurgic special realizat din otel. Acest tip de tabla are o fata ce contine o serie de striatii proeminente pe toate suprafata, cealalta fata fiind complet neteda. Striatiile proeminente pe care le are in componenta fac din tabla neagra striata un material particular ce isi gaseste intrebuintare in cadrul proiectelor in care umezeala este un factor permanent. Acele striatii proeminente fac ca acest material sa fie un foarte bun protector impotriva alunecarii pentru persoanele ce se gasesc in zona respectiva. Acest material se realizeaza in cadrul unui proces ce include o laminare la cald.

Cateva domenii in care se utilizeaza tabla neagra striata

Dupa cum am mentionat anterior acest material este utilizat, in mod special, in cadrul proiectelor un alunecarea este o problema. Astfel, tabla neagra striata este utilizata pentru realizarea scarilor si cailor de acces pietonal in zonele in care umezeala este prezenta, deoarece, dupa cum spuneam in primul paragraf, acele striatii proeminente actioneaza ca un opritor impotriva alunecarii. Acest material se regaseste cu precadere in realizarea navelor maritime, deoarece, in acest domeniu, contactul cu apa este unul aproape permanent. Mai mult decat atat, tabla neagra striata mai este utilizata pentru realizarea ambulantelor si masinilor de pompieri.

Cele trei caracteristici speciale pe care le are tabla neagra striata

Datorita felului in care este realizata, tabla neagra striata beneficiaza de o serie de caracteristici speciale si anume:
  • Material anti-alunecare – datorita striatiilor proeminente pe care le prezinta pe o fata, acest material este o foarte buna solutie impotriva alunecarii acolo unde contactul cu apa este prezent. Acest material protejeaza oamenii impotriva alunecarii.
  • Capacitate ridicata la uzura si o rezistenta ridicata – datorita laminarii la cald la care este supusa, capcitatea la uzura este una ridicata. De asemenea, datorita materiei prime din care este realizata si anume otelul, durata de utilizare pe care acest material o are este mare.
  • Suprafata cu auto-drenaj – tot datorita acelor striatii pe care le contine, tabla neagra striata este un material ce detine capacitatea de a se auto-drena, astfel ca apa este destul de usor eliminata.

Tabla neagra este un material foarte bun de utilizat impotriva alunecarii

Astfel, este destul de evident ca tabla neagra striata este un tip de material foarte special ce isi gaseste utilizari in domenii importante si variate, fiind in aceleasi timp o foarte buna solutie pentru acestea.
Date contact

Str. I.C Bratianu, Nr.3

office@mesterumanole.ro
0746 205 195

Copyright © Mesterul Manole.ro 2024. Toate drepturile rezervate