Tabla zincata

 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
130.00 RON/Buc
Termen livrare: 1-3 zile
Tabla zincata este un material metalic de grosime relativ mica si cu o suprafata intinsa, utilizat in proiecte de constructii variate. Denumirea sa rezida in faptul ca materialul de baza, otelul, este trecut printr-un proces de zincare, respectiv de aplicare a unui strat de zinc, ce poate varia in grosime. Acest strat indeplineste, in special, un rol de protectie, insa ajuta si la aspectul general al materialului.

Cu ce este diferita tabla zincata de tabla obisnuita?

Principalul diferentiator fizic al tablei zincate fata de tabla obisnuita sta in stratul de zinc care ii este aplicat si, ca urmare a acestui fapt, culoarea specifica pe care tabla zincata o capata. Totusi, se poate vorbi si de niste diferente in cea ce priveste modalitatea in care materialul sa comporta. Astfel, tabla zincata da dovata de anumite calitati care o fac cu mult dezirabila fata de tabla nezincata, reprezentand optiunea numarul 1 a constructorilor.

Care sunt beneficiile alegerii tablei zincate?

Ca urmare a aplicarii stratului de zinc, tabla zincata capata o serie de atribute ce o ridica in lista materialelor de constructie cele mai apreciate:
  • Rezistenta la coroziune – aceasta este principala trasatura ce aduce un real beneficiu utilizatorilor de tabla zincata, intrucat stratul de zinc protejeaza impotriva coroziunii
  • Durabilitate – stratul de zinc ofera un strat suplimentar de protectie pentru materialul de baza si creste grosimea unei bucati de tabla zincata, astfel ca rezistenta in timp a materialului este cu mult sporita
  • Eficienta din punct de vedere al costurilor – in ciuda faptului ca tabla zincata este un material extrem de calitativ, costurile de achizitie ale acestuia nu sunt unele care sa puna probleme niciunui constructor. Astfel, oricine se poate bucura de efectele benefice ale materialului, la cele mai mici preturi.
  • Rezistenta la intemperii – tabla zincata are o excelenta rezistenta la actiunea factorilor externi, tot multumita stratului protector de zinc.

Cum poate fi utilizata tabla zincata?

Datorita trasaturilor sale specifice, tabla zincata este utilizata la scara larga in industria auto, pentru realizarea de poduri, copertine, sisteme de aer conditionat, insa si in proiecte de dimensiuni mai mici, precum acoperisuri, rame metalice, rafturi, depozite, garaje sau magazii. Utilizarea sa este extensiva, cu atat mai mult cu cat poate fi achizitionata in grosimi diferite, in functie de necesitate si tipul proiectului.
Date contact

Str. I.C Bratianu, Nr.3

office@mesterumanole.ro
0746 205 195

Copyright © Mesterul Manole.ro 2024. Toate drepturile rezervate