Tabla zincata cutata

 
Stoc Indisponibil
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Stoc Indisponibil
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
Tabla zincata cutata este un material de constructii special ce se utilizeaza cel mai mult pentru realizarea de acoperisuri. Specialistii in constructii si nu numai aleg sa utilizeze acest material datorita multiplelor avantaje pe care utilizarea acestuia o ofera, dar si datorita calitatilor speciale pe care le are.

Cateva detalii tehnice legate de procesul de productie prin care se realizeaza tabla zincata cutata

Numele de „zincata” se datoreaza procesului de productie prin care acest material este realizat. Astfel, tabla zincata cutata este acoperita de un strat de zinc care o protejeaza. Acest strat ii ofera acestui material o serie de calitati speciale, calitati ce sunt foarte importante in proiectele in care acesta este utilizat.

Cateva calitati speciale pe care le are tabla zincata cutata

Datorita stratului protector de zinc, dar si materiei prime din care este realizata, tabla cutata zincata beneficiaza de o serie de calitati importante:
  • Rezistenta ridicata la actiunea agentilor corozivi – datorita stratului protector de zinc, tabla zincata cutata beneficiaza de o foarte buna rezistenta impotriva actiunilor agentilor corozivi care se gasesc in aer, apa, praf etc.
  • Caracteristici ignifuge – acest material ofera o foarte buna siguranta impotriva focului, deoarece nu arde si nici nu intretine focul.
  • Durata lunga de viata – datorita stratului protector de zinc si fiind utilizata in cadrul unor conditii optime, tabla cutata zincata poate rezista pana la 50 de ani fara probleme.
  • Montaj relativ usor – avand in vedere ca are o greutate redusa, acest material se monteaza destul de usor.
  • Design placut si modern – tabla zincata cutata are un design modern si placut, aspecte ce au contribuit din plin la ascensiunea utilizarii acesteia. Mai mult decat atat, aceasta se gaseste acum si vopsita.
  • Raport foarte bun intre calitate si pret – avand in vedere toate calitatile de mai sus, raportul dintre calitate si pret pe care acest material il are este unul foarte bun.

Unde poate fi utilizata tabla zincata cutata?

In general, tabla zincata cutata este utilizata pentru realizarea de acoperisuri datorita calitatilor speciale mentionate anterior. Insa, aceasta mai este folosita ca parte componenta a peretilor despartitori sau exteriori din cadrul halelor de productie si depozitare si asa mai departe. Astfel, avand in vedere ca este un material special si permisiv, acesta este utilizat intr-o varietate mare de proiecte.
Date contact

Str. I.C Bratianu, Nr.3

office@mesterumanole.ro
0746 205 195

Copyright © Mesterul Manole.ro 2024. Toate drepturile rezervate