Teava rotunda trasa

 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Stoc Indisponibil
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Stoc Indisponibil
Teava rotunda trasa este un material de constructii si nu numai cu o foarte mare cautare pe piata datorita seriei de avantaje importante pe care acest material le ofera atunci cand este utilizat. Acest material este unul ce detine o serie de caracteristici foarte cautata de specialistii in constructii, aspect ce o face sa fie foarte des utilizata de specialistii in constructii pentru realizarea unor aplicatii diverse.

De ce este teava rotunda trasa atat de cautata de specialistii in constructii?

In primul rand, este de mentionat faptul ca teava rotunda trasa, dupa cum ii spune si numele, nu are puncte de sudura. Astfel, acest material este unul extrem de rezistent si poate fi folosit in proiecte aflate sub presiuni ridicate. Avand in vedere faptul ca nu are puncte de sudura, este clar ca teava rotunda trasa are o rezistenta foarte buna la presiuni pe intreaga sa lungime si mai mult decat atat, nu exista situatie in care aceasta sa cedeze in urma presiunilor mari ce se exercita asupra sa. In plus, lipsa punctelor de sudura face foarte simplu calcul pentru specialistii in constructii atunci cand acestia sunt nevoiti sa efectueze in calcul exact pentru rezistenta la presiuni mari, deoarece nu trebuie sa mai ia in calcul calitate punctelor de sudura, care, dupa cum am spus, in cazul acestui material nu exista.

Cinci caracteristici speciale pe care le are teava rotunda trasa

Datorita aspectelor mentionate mai sus, dar si datorita faptului ca este realizata din otel, acest material detine cinci caracteristici foarte cautate de specialistii din domeniul constructiilor si anume:
  • Foarte buna rezistenta la presiuni ridicate
  • Forma simetrica perfect rotunda
  • Rezsitenta ridicata la sarcini mari
  • Lipsa punctelor de sudura
  • Durata ridicata de viata

In ce domenii este utilizata teava rotunda trasa de catre specialisti?

Avand in vedere cele cinci caracteristici importante mentionate anterior, acest material isi gaseste utilizari din proiecte variate. Teava rotunda trasa isi gaseste intrebuintare in realizarea navelor maritime, elemente pentru platformele petroliere, in general elemente ce sunt supuse la presiuni ridicate. De asemenea, acest material mai este utilizat si domeniul constructiilor metalice. Mai mult decat atat, utilizand teava rotunda trasa se pot transporta fluide aflate sub presiune si gaza non-agresive.
Date contact

Str. I.C Bratianu, Nr.3

office@mesterumanole.ro
0746 205 195

Copyright © Mesterul Manole.ro 2024. Toate drepturile rezervate