Politica Retur

Image title


Cum returnez produsele?

Produsele pot fi returnate personal in showroomul Mesterului Manole. Produsele pot fi returnate in maxim 30 de zile de la data cumpararii.


Restituirea

Daca toate conditiile au fost indeplinite, Mesterul Manole va elibera un voucher valoric cu o valoare exacta cu cea a produselor. Voucherul poate fi folosit ulterior pentru a achizitiona produse de la mester. 

Conditii pentru retur

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare: ambalaj original si nedeteriorat.

Produsul trebuie sa fie insotit de toate documentele (factura,certificat garantie, si alte documente).

Produsele care prezinta semne de lovituri, modificari fizice, zgarieturi, socuri, urme de folosire, nu se accepta pentru returnare.

Mesterul Manole isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului daca; ambalajul este deteriorat, produsul prezinta urme de folosire, sau au avut loc mai multe retururi fara motiv fondat.

Image title


Produsele ce pot fi returnate

Produsele din categoria scule mecanice si scule electrice, daca sunt insotite de ambalajul original, nedeteriorat, documente si certificat de garantie.

Produsele din categoria protectia muncii, daca nu au fost folosite si au eticheta atasata.

Produsele care se pot deteriora rapid, sau care pot rugini, sau care pot absoarbe umezeala daca nu sunt depozitate corespunzator.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.

Formular returnare produse

Date contact

Str. I.C Bratianu, Nr.3

office@mesterumanole.ro
0746 205 195

Copyright © Mesterul Manole.ro 2024. Toate drepturile rezervate