Cornier

 
32.00 RON/BUC 6ML
Termen livrare: 1-3 zile
 
37.00 RON/BUC 6ML
Termen livrare: 1-3 zile
 
47.00 RON/BUC 6ML
Termen livrare: 1-3 zile
 
80.00 RON/BUC 6ML
Termen livrare: 1-3 zile
 
85.00 RON/BUC
Termen livrare: 1-3 zile
 
130.00 RON/BUC 6ML
Termen livrare: 1-3 zile
 
162.00 RON/BUC 6ML
Termen livrare: 1-3 zile
 
235.00 RON/BUC 6ML
Termen livrare: 1-3 zile
 
320.00 RON/BUC 6ML
Termen livrare: 1-3 zile
 
550.00 RON/BUC 6ML
Termen livrare: 1-3 zile

Despre materialul de tip cornier

Materialul de constructie cornier este un produs confectionat din otel carbon si presupune o sectiune transversala ce formeaza un unghi drept ce poate avea laturi cu dimensiuni diferite. Cornierul mai este cunoscut si sub alte denumiri, precum profil L sau otel cornier si este foarte des folosit pentru imbinarea de elemente.

Proprietatile specifice pentru cornier

Profilele de cornier pot avea dimensiuni diferite, atat in ceea ce priveste latimea aripilor, adica a celor doua laterale de formeaza unghiul drept, cat si referitor la grosimea acestora. Un cornier poate avea dimensiuni cuprinse intre 20 si 100 mm latime pentru laturile inguste si 30-200 mm pentru cele mai late. In ceea ce priveste grosimea, aceasta variaza intre 3 si 15 mm. In ceea ce priveste aspectul materialului, acesta trebuie sa aiba cele doua aripi perfect perpendiculare, fara alte indoituri ale axei. In ceea ce priveste unghiul format de cele doua aripi, acesta trebuie pastrat neschimbat chiar si in cazul taierii, pentru a putea fi folosit corespunzator.

De ce sa alegi folosirea de cornier?

Alegerea unui profil de cornier trebuie facuta intotdeauna in functie de necesitate. Utilizarile pentru acest material sunt foarte variate, de la aplicatii metalice pentru caroserii de vehicule sau remorci si pana la componente structurale. Acest material poate fi folosit si in constructia de vagoane sau poduri ori chiar pentru piloni de sustinere. De asemenea, este foarte intalnit in constructia de utilaje industriale, porti si garduri sau chiar nave. De fiecare data, materialul de acest tip trebuie construit in concordanta cu niste standarde internationale de calitate, ce stabilesc inclusiv tolerantele acestuia. Un profil din acest materialpoate fi cea mai buna alegere pentru proiecte si structuri metalice a caror rezistenta este foarte importanta, deoarece prezinta o serie de caracteristici speciale, precum:
  • Acesta este un material foarte durabil, confectionat din otel
  • Acest material actioneaza ca un liant intre diferite componente al constructiilor pe care este montat
  • Este un adjuvant in cresterea rezistentei constructiilor, detinand o serie de proprietati ce ii ofera rezistenta si stabilitate mecanica
  • Poate fi montat atat prin sudare, cat si prin nituire, astfel fiind usor de adaptat nevoilor oricarei constructii
Date contact

Str. I.C Bratianu, Nr.3

office@mesterumanole.ro
0746 205 195

Copyright © Mesterul Manole.ro 2024. Toate drepturile rezervate