Tabla decapata

 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Stoc Indisponibil
 
Termen livrare: 1-3 zile
 
Termen livrare: 1-3 zile
Tabla decapata este un material metalurgic ce este utilizat de specialistii in constructii, in general, pentru realizarea de aparaturi electronice, electrocasnice si alte elemente ce raman vizibile in cadrul produselor finale. Avand in vedere ca este utilizata ca material la vedere, tabla decapata ofera o serie de calitati foarte importante. Utilizarea acestui material in cadrul acestor domenii se datoreaza proprietatilor speciale pe care acest material le are.

Cum se obtine tabla decapata?

Tabla decapata se obtine printr-un proces modern ce include laminarea la rece. Concret, in cadrul procesului de productie, otelul (materia prima din care este realizata tabla decapata) este rulat si presat, in repetate randuri, cu ajutorul unor role speciale pana cand se ating grosimile dorite. Datorita acestei laminari care se executa la temperaturi foarte joase se pot atinge o serie de grosimi particulare, iar mai mult decat atat, materialul finit beneficiaza si de o serie de proprietati importante. La finalul procesului de productie, tablei decapate i se aplica o pelicula uleioasa care o protejeaza impotriva actiunilor agentilor corozivi care ii pot provoca acestui material ruginirea. Aceasta pelicula se poate indeparta foarte usor inainte de utilizare cu ajutorul unor solventi speciali.

Trei proprietati speciale pe care le are tabla decapata

  • Electromagnetice
  • Formabilitate
  • Sudabilitate
Pe langa acestea, tabla decapata este un material ce are o calitate superioara a suprafetei si o foarte buna precizie dimensionala. Toate aceste proprietati fac ca acest material sa fie una dintre cele mai bune solutii pentru realizarea proiectelor din domeniile mentionate anterior. Aceste proprietati sunt elementele ce diferentiaza acest material fata de altele, proprietati extrem de cautate de specialistii in constructii care au nevoie sa utilizez un material rezistent si care poate fi format in functie de necesitati.

Cateva aplicatii in care se utilizeaza tabla decapata

Datorita ultimelor doua proprietati importante mentionate anterior, acest material poate fi usor format in functie de domeniul in care este folosit. De asemenea, tabla decapata poate fi sudata si taiata fara probleme atunci cand este cazul, aceasta pastrandu-si toate proprietatile fara probleme.
  • Piese pentru aparatura electrocasnica
  • Piese pentru automobile
  • Rafturi de depozitare
  • Parapeti pentru autostrazi
  • Elemente pentru industria publicitara
  • Anumite confectii metalice
Date contact

Str. I.C Bratianu, Nr.3

office@mesterumanole.ro
0746 205 195

Copyright © Mesterul Manole.ro 2024. Toate drepturile rezervate